Da Mumbo Jumbo blev kæmpestor

af Jakob Martin Strid

Klubpris 19995 kr.

Læg i kurv

 

Køb bogen og bliv medlem

Bliv medlem
og køb bogen til klubpris
Bliv medlem
Solbriller Alliance Dr Polarized Drac Dragon H2o AXgZ8nnx

Om bogen

Strid fortæller

Flot billedbog om dyrerene i den lille dal, og denne gang med Mumbo Jumbo som hovedperson

Mimbo Jimbo og hans venner skal holde fest, men da Mumbo Jumbo skal plukke kantareller kommer han til at spise en mærkelig svamp, og PUFF, pludselig er han blevet kæmpestor. Mumbo Jumbo græder store tårer, og det sker ellers ikke særlig tit.

Sammen med sine venner begiver Mumbo Jumbo sig ud på en lang rejse til Sibirien for at finde den eneste heks i verden, der kan trylle ham lille igen.

Bestillingsnr: 310383
Antal sider: 140
Fakta: Indbundet, illustreret, 25 x 25 cm

Pressen skriver

"Jakob Martin Strid tegner og fortæller igen på sin enkle og gribende måde."

- Politiken

Medlemmernes anmeldelser

Der er ingen anmeldelser af dette produkt

Vil du skrive din egen anmeldelse? Log ind her

Om Jakob Martin Strid

Jakob Martin Strid, født 1972, er illustrator og forfatter

Han blev først kendt og berømmet for sine Stride satirestriber på bagsiden af Politiken og siden for sine mange unikke billedbøger, som han i traditionen fra bl.a. Hergé, Scarry, Deleuran, Ib Spang Olsen og Ole Lund Kirkegaard både tegner og skriver selv.

Han har gennem sine bogudgivelser, i sine striber i Politiken og som kunstner vist et helt igennem unikt talent for både med streg og i ord helt enkelt at kunne fortælle pointerede historier i en sjælden kombination af en æstetisk-barok streg, som genspejles i et til tider haiku-enkelt sprog tilsat smil og med absolut gehør for billedkomposition.

I Strids børnebøger finder man denne rene og humoristiske stil og historier med et anarki, en nysgerrighed og et roligt, men overraskende flow, som har vist sig at vække genkendelse hos både børn og voksne.

I 2012 modtog han Kronprinsparrets store Kulturpris. Han har også blandt andet modtaget Kulturministeriets Illustratorpris 2009 og i 2012 Gyldendals Store Børnebogspris.

0po3216s Sunglasses Persol Sunglasses Havana Persol Persol 0po3216s Havana Sunglasses 0po3216s Havana Sunglasses 0po3216s Persol Havana zUwnH0xqO

Af samme forfatter

Vis hele listen
Jbs Herrer Tøj Størrelse Til Blåt Xl qRZCwqd