Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Bra Grey Underwired In Dorina High Melange Spirit Size Impact Plus Sports RUAq7zx0

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Fit Grøn Classics Trucker hvid Cap Flex 6xwBqId6

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Tee M Colorblock Korte T Ærmer Levis shirts Ss x7wHZF10q
Sandaler Sandaler Marielle Marielle Shoes Shoes Lpb Lpb Marielle Lpb Hvid Sandaler Hvid Shoes PRf4Pn

FIND OS HER

Grey 36 Trainers Skechers Eu Fever Spring Appeal Flex A6nqUFa

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Atos amp; tops Sneakers High Lombardini
Kunderne siger
Alberto Post Guardiani Toe Guardiani Sandal Alberto waqwI
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.amp; Sneakers tops Atos Lombardini High

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland