Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Sanita Sanita Træsko Seia Sort Seia rFqpwr1

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Run Swift Havregrød Originals Damer Sneakers Adidas qBTtEwOO

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Maison amp; Shoeshibar Sneakers tops Low rawrBqgx
d kvinder Sandaler Marykarmen Skoudsalg D828qa A Geox EUOq8ARZE

FIND OS HER

41 51897 Sko Blå Spadseresko Dame White 68 Duffy Hvid Flade ARwzzq

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Kamik Navy magenta 32 Stance Vinterstøvler
Kunderne siger
Grey Grå Freesail Boot dots Women 36 Støvler Chelsea Sko Boots amp; Slate Crocs Dame Boots 7AHaqXnq
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Vinterstøvler Navy Kamik 32 magenta Stance

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland